Dagens outfit

Dagens outfit:

Leopard tröja: dubai (Forever21)
Kofta: BikBok tror jah...
Byxor: Hm (Divided)


Love is like heaven, but hurts like hell.


Stan me boojana! :)

Idag så var de såklart skola (tyvärr). Vi hade biologi o franska läxförhör. Båda gick skit bra o man hoppas på de bästa höhö! Idag slutade vi 20 i 2 så jag o bojana åkte till stan o gick runt i nån timme för att kolla om nåt nytt kommit in. Jag måste verkligen spara pengar... JAG ÄR PANK. Efter stan åkte man hem, läste skvaller tidningar, va på fb, titta på tv, gick in på bloggar o butiker på nätet o gjorde engelska läxan. Naaajs att den är klar. Inga läxor kvar den här veckan, WOOP WOOP!

En gammal bild:


DAGENS OUTFIT

Dagens eller nej gårdagens outfit haha :)


Du va mitt allt, tills jag insåg att mitt allt inte var värt så lite.

Ruuubriken dööödar


BILDBOMB

BILDBOMB'


Sovdags.

Nu ska ja sova eftersom ja ska vakna tidigt imorn och gratta min underbara syster på födelsedagen o så har ja mkt att göra bye bye! Juste! Ja har tänktnpå de där me bloppis o de gör jag när jag får mer läsare;) bjuder iallafall på en bild:


Chillin with ma syskon

Just nu tittar jag o min lilla syster på en film på 4an som heter 'The Day After Tomorrow' medan min bror duschar och mina föräldrar är på förlovning;) jag chattar oxå med Ludde på facebbok o messar med Bojana hihi :* jag o ludde pratade om att ja kanske ska klippa mig, haha han tyckte de va en bra ide yey! Haha. Men aa nu är planerna lite ändrade, ska kanske träffa ludde i stan och kanske bojana. Jag har tänkt på att ha bloppis, vad tkr ni? :* Såhär ska jag nog klippa mig:


Börjar blogga igen nu då!

Jaa asso ja slutade typ blogga eftersom ja va i Dubai, ja behövde ta igen allt ja missade med skolan och så att jag typ glömde att blogga. Men nu ska ja börja igen! Ska försöka stt göra minst ett inlägg per dag ifall jag kan:)
Iallafall sitter jag nu med varm choklad, grädde (av de som var kvar när jag och Sara hade grädd krig hahahahah bilder kommer sen), marshmallows och kakao pulver! <3 bild kommer senare i inlägget! Idag har jag inte gjort nåt speciellt utan bara vart hemma på iphonen och iPaden o chillat sådär;) imorn fyller min syster år! Hahah grattis älskling! Men iallafall så har jag nåra planer imorn, äta tårta, åka till stan, plugga o sedan tona håret! <3 måste plugga på vår biologi och engelska läxa :thumbsdown:



RSS 2.0